İbrahim'ler, anılarını tazeledi

İbrahim

Bandırmaspor'un iki eski futbolcusu Bandırmaspor-Fethiyespor maçını izledi




Bandırmaspor'un iki eski futbolcusu İbrahim Altıngöz ile İbrahim Ortakçı, Bursa'dan gelerek, bordo-beyazlı takımın, kendi evinde oynayarak 4-1 kazandığı Fethiyespor karşılaşmasını izlediler.

1978-1980 yılları arasında Bandırmaspor'da santrafor olarak oynayan 1954 doğumlu İbrahim Altıngöz, duygularını şöyle dile getirdi:

Bizim dönemimizde, kent içinde, Cinçukuru'nda, toprak sahada oynuyorduk. Forma giydiğim dönemde kulüp başkanımız önce Halil Rahman Çağan, ardından da Haydar Süzen'di. Teknik direktörlüğümüzü ise Muhittin Kapçak yapıyordu. O yıllarda, toprak sahada,  çok sevdiğimiz takımımızın başarısı için canla başla mücadele verirdik. Bugün, çim sahada mücadele veren kardeşlerimize bir yerde imreniyorum.”

Çok sevdiği Bandırma'da çok güzel anıları bulunduğuna dikkati çeken ve hâlen Bursa'da PVC aksesuar ticareti yapan İbrahim Altıngöz, Bandırmaspor'un bu yıl Bank Asya 1. Ligi'ne yükseleceğine inandığını belirtti.

1977-1980 yılları arasında kalesini koruduğu Bandırmaspor'un başkanlığını Halil Rahman Çağan'ın ardından Haydar Süzen'ün üstlendiğini, o yıllarda teknik direktör olarak Gürcan Berk, Muhittin Kapçak, Bayram Erbil ve Hilmi Kiremitçi ile çalıştıklarını vurgulayan 1958 doğumlu İbrahim Ortakçı da, şunları söyledi:

Bandırma'nın, yaşamımda özel bir yeri vardır. Kömür tozlu o eski sahamızdaki anılarımızı unutamam. Profesyonelliğe adım attığım Bandırmaspor'da, Ümit Milli Takım ve daha sonra A Milli Takım kadrosuna alındım. 2. Türkiye Ligi'nde yer aldığımız o yıllarda, Zonguldakspor'lu Volkan ile birlikte bu ligden Milli Takım aday kadrosuna çağrılan iki oyuncudan biri olmanın onur ve mutluluğunu hiçbir zaman unutamam. 18 yaşında geldiğim Bandırmaspor'da çok güzel günler, heyecanlar yaşadım. İlk aşklarımızı burada tattık. Şu anda ticaret yaptığım İnegöl'de bile Bandırmaspor'u yakından izleyip, başarılarıyla mutlu oluyorum.”

Bandırmaspor'un iki eski futbolcusu da, hâlen Bandırma'daki birçok kişiyle dostluklarının sürdüğünü sözlerine ekledi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı